Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Polishgulve

Vi anbefaler at bruge GULV-FINISH til daglig rengøring af polishbehandlede gulv. Læs vores effektive metode her.

 

Gulvpolish anvendes for at give porøse gulve en rengøringsvenlig, beskyttende overflade og en attraktiv glans. Når polishgulve ikke længere bliver pæne og rene, kan det være tid til genetablering af polishoverfladen. 

Se også metode til effektiv afrensning af gammel polish

Daglig vedligehold af polishgulve

Vi anbefaler brugen af GULV-FINISH lavtskummende til den daglige rengøring af polishbehandlede gulve. Gulv-Finish gør effektivt rent uden at påvirke overfladen.

Manuel gulvvask: Vaskevandet fordeles over et passende areal. Optørring foretages uden efterskylning.
Gulvvaskemaskine: Maskinen skurer og vandsuger i en proces. Ved meget snavsede gulve køres maskinen over arealet 2 gange, første gang uden at vandsugeren er i gang. 

 

 
 

Køb Gulv-Finish her...


 

Grundrengøring af polish

Metode til effektiv afrensning af gammel polish.

1) Riv hul i den gamle polishoverflade

Kør med en tør 3M Hi-Pro gulvrondel for at rive hul i den gamle overflade. Læg Hi-Pro gulvrondellen under en almindelig rondel.

2) Brug polish-stripper

Brug PV-Rens som polish-stripper i en 5-10 % opløsning. Vask gulvet med PV-Rens opløsningen eller fortsæt med Hi-Pro rondellen. Sug efter med vandsuger.

3) Vask og neutraliser

Vask gulvet i rent vand og sug efter med vandsuger. Inden pålægning af ny gulvpolish anbefaler vi at gulvet vaskes yderligere en gang i en 1 % eddikesyreopløsning hvorefter det igen skylles efter med rent vand. Lad gulvet tørre helt igennem inden påføring af ny polish.

4) Påfør ny polish

 

Du kan vælg mellem vores 3 modeller her:

Gulv-Polish HG - en skridsikker højglans polish med lang rækkeevne

Gulv-Polish skridsikker - metaliseret gulvpolish

Gulv-Polish selvblankende - mat polish der kan bones blank


GULV-POLISH HG

Efter afrensning af den gamle polish, pålægges ny gulv-polish f.eks den super flotte og holdbare GULV-POLISH HG.

GULV-POLISH HG udmærker sig ved en ekstra lang rækkeevne: 1. lag rækker 1 ltr. til 50 m2, 2. lag rækker 1 ltr. til 75 m2 og 3. lag rækker 1 ltr. til 75-100 m2.

Ved re-etablering vaskes gulvet først i Combi-Plus, hvorefter GULV-POLISH HG påføres 1 lag i 50 % opløsning.

GULV-POLISH HG er polerbar og ekstra slidstærk, specielt velegnet til områder med høj traffik som f.eks. supermarkeder, kantiner, trapper, gangarealer og offentlige bygninger.Reference: 


"Efter at have brugt Gulv-Polish HG i et års tid, kan vi tydeligt mærke forskel på hvor langt den rækker pr. m2, i sammenligning med andre tilsvarende produkter. Foreksempel har vi for nyligt haft en opgave hos Politiet, i et stort kontorlandskab, hvor vi efter den første gang polish, kun brugte det halve af hvad vi normalt ville have gjort med den gamle type.

Dér hvor vi særligt er glade for HG polishen fra Knud E. Dan A/S, er den måde som den efterfølgende er let at rengøre og holdbarhed i forhold til andre produkter. Hvis vi har nogle særligt udsatte områder, har de fået et ekstra lag, som bevirker der blot skal en gang vask af området til, for at det ser næsten nyt ud igen.

Vi har brugt den i kantiner, børnehaver, trapper og på kontorer, alle steder med et meget bedre resultat end vi har oplevet med tidligere produkter."

Med venlig hilsen

Jesper Rex

CEO - Kvikop

 

 

 


 

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.

 

Se flere tips & tricks 

Stil spørgsmål her

BLIV KLOGERE PÅ RENGØRINGSMIDLER . . .

 

KONKURRENCE 
TILMELD DIG OG VIND !

Hver måned trækker vi lod om en gavespand med rengøringsmidler blandt alle der modtager vores nyhedsbreve.

 

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig.