Anbefalinger til grundrengøring, grov rengøring og desinfektion i fødevareindustri og professionelle køkkener.
En god rengøring forudsætter at der er lagt en god rengøringsplan og, at der bruges egnede midler og rekvisitter.
I vores produktkatalog under Food rengøring finder du de rengøringsmidler, vi anbefaler til grundig og effektiv rengøring alle steder hvor der serveres og forarbejdes fødevarer.
Grund- og grovrens, opvask og desinfektion, efterbehandling, afkalkning
Se rengøringsprocedurens hovedpunkter her:
Effektiv rengøring opløser og fjerner skidt og snavs, men rengøring alene fjerner ikke usynlige bakterier og vira. Derfor bruges desinfektion på i forvejen rengjorte flader. Til desinfektion bruges varmt vand over 80 gr. C eller et fødevaregodkendt desinfektionsmiddel.
Vi har udviklet en vejledning til fødevarehygiejne, hvor du får en vejledende ugeplan til rengøring i fødevarebranchen, en guide til metoder og et skema til produktvalg. Udfyld og send formularen herunder. Vi sende en mail med rengøringsguide med det samme.
Når du henter vores guide til rengøring i køkkener, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev målrettet branchen. Vi sender nyheder, tips & tricks samt gode tilbud 1-2 gange om måneden. De oplysninger, vi registrerer, begrænser sig til dit navn, firma, e-mailadresse, telefonnummer og interesser. Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her...
Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen.
Slagter/storkøkken:
Kalkulin Flydende
Bager:
Nautilus Veterinær
Afkalkning:
Kalcinol kalk/rustfjerner
Flydende pH 14 på alle hårde overflader som vægge, borde, gulv, skærebræt, ovn, komfur ol.
Brug Grill-Ovn rens til grill, ovne og komfur
Vi har også en guide til dig der arbejder i café og restaurationsbranchen. Vi tilbyder effektive rengøringsmidler til alle områder og individuel og professionel hjælp til valg af de rette midler og metoder i netop din forretning.