Rengøring og hygiejne i fødevaresektoren


Sikker og hygiejnisk rengøring og desinfektion i cafékøkkenet, storkøkkener og forretninger der forarbejder fødevarer.   

Leder du efter en omfattende guide til rengøring af din fødevareproduktion og serviceområder? 


Knud E. Dan A/S giver detaljerede produktanbefalinger til effektiv rengøring indenfor mange områder af fødevareindustrien. Vores katalog tilbyder en række løsninger til enhver mulig rengøringsudfordring. 

Med vores produkter kan du være sikker på, at dit anlæg bliver rent og sikkert for både medarbejdere og kunder. Vi gør det nemt at komme i gang med vores enkle trin-for-trin guides, så du kan begynde at høste fordelene ved en ren arbejdsplads med det samme. 

Find alt om vores produkter og tjenester lige her!

Grund- og grovrens, opvask og desinfektion, efterbehandling, afkalkning

 Se rengøringsprocedurens hovedpunkter her:  

  1. Klargøring, grovrengøring og evt. spuling
  2. Fjernelse af evt. affald
  3. Udlægning af alkalisk eller surt rengøringsmiddel. Finspuling/afvaskning, efterkontrol (ser det rent ud ?)
  4. Desinfektion (brug aldrig klorprodukter de dage der rengøres med surt rengøringsmiddel)
  5. Afskylning med rent vand
  6. Afrigning og efterbehandling Kvalitetskontrol (egenkontrol) 


Rengøring og desinfektion i 2 trin 

Effektiv rengøring opløser og fjerner skidt og snavs, men rengøring alene fjerner ikke usynlige bakterier og vira.  Derfor bruges desinfektion på i forvejen rengjorte flader.  Til desinfektion bruges varmt vand over 80 gr. C eller et fødevaregodkendt desinfektionsmiddel.   


Hent vores vejledning om korrekt rengøring og desinfektion

Har du brug for hjælp til din fødevarehygiejne? 

Knud E. Dan A/S har udviklet en guide til at hjælpe dig med rengøring i fødevarebranchen. Du får en ugeplan for rengøring, en metodevejledning og et skema for produktvalg. Udfyld og send formularen herunder, så sender vi dig vores rengøringsguide med det samme. 

Du vil være i stand til at vælge de bedste produkter til din virksomhed med vores hjælpsomme guide. Du kan stole på, at vores produkter er effektive og sikre til brug i fødevareindustrien. Vi vil gerne hjælpe dig med at holde din virksomhed kørende og sikkert – så du kan fokusere på det, du er bedst til! 

Klik her nu for at downloade vores gratis guide til fødevarehygiejne!



Når du henter vores guide til rengøring i køkkener, bliver du automatisk tilmeldt vores nyhedsbrev målrettet branchen. Vi sender nyheder, tips & tricks samt gode tilbud 1-2 gange om måneden.  De oplysninger, vi registrerer, begrænser sig til dit navn, firma, e-mailadresse, telefonnummer og interesser. Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her...  

Du kan til enhver tid framelde nyhedsbrevet igen. 




Produktanbefalinger til fødevarebranchen


GRUNDRENGØRING 

Slagter/storkøkken:
Kalkulin Flydende

Bager:
Nautilus Veterinær

Afkalkning:
Kalcinol kalk/rustfjerner

GROVRENGØRING

 

Flydende pH 14 på alle hårde overflader som vægge, borde, gulv, skærebræt, ovn, komfur ol.

Brug Grill-Ovn rens til grill, ovne og komfur

DESINFEKTION 

Anti-Kim:
Fødevaregodkendt desinfektionsmiddel uden klor

O2 tabs:
Til desinfektion af større områder med skumsprøjte

Klorin:
til mindre områder





FÅ KONTAKT TIL EN SALGSKONSULENT

DU FÅR HJÆLP TIL VALG AF DE RETTE RENGØRINGSMIDLER OG REKVISITTER.


Kontaktformular - bliv kontaktet af en salgskonsulent

Eller kontakt os på: ordremodtagelse@knudedan.dk eller tlf: +45 4369 2422


Tips til café og restaurationsbranchen 

Vi har også en guide til dig der arbejder i café og restaurationsbranchen. Vi tilbyder effektive rengøringsmidler til alle områder og individuel og professionel hjælp til valg af de rette midler og metoder i netop din forretning.