Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

RENGØRING OG HYGIEJNE I FØDEVARESEKTOREN

Sikker og hygiejnisk rengøring og desinfektion i storkøkkener og forretninger der forarbejder fødevarer. Kontakt os gerne såfremt du har spørgsmål til metode og midler.

Hent vores folder med produktvalg og metoder til food rengøring her...

En god rengøring forudsætter at der er lagt en god rengøringsplan, og at der bruges egnede midler og rekvisitter.

I vores online katalog under Food Rengøring finder du de rengøringsmidler vi anbefaler til grundig og effektiv rengøring i fødevarerbranchen. 

 

Se rengøringsprocedurens hovedpunkter her:

  • Klargøring
  • Grovrengøring og evt. spuling
  • Fjernelse af evt. affald
  • Udlægning af alkalisk eller surt rengøringsmiddel
  • Finspuling/afvaskning
  • Efterkontrol (ser det rent ud)
  • Desinfektion (brug aldrig klorprodukter de dage der rengøres med surt rengøringsmiddel)
  • Afskylning med rent vand
  • Afrigning og efterbehandling
  • Kvalitetskontrol (egenkontrol)

 

HVORFOR RENGØRING OG DESINFEKTION I 2 TRIN?

Effektiv rengøring opløser og fjerner skidt og snavs, men rengøring alene fjerner ikke usynlige bakterier og vira.

Derfor bruges desinfektion på i forvejen rengjorte flader.

Til desinfektion bruges varmt vand over 80 gr. C eller et fødevaregodkendt desinfektionsmiddel.


ANBEFALINGER

GRUNDRENGØRING

Slagter/storkøkken:
Kalkulin Flydende
Bager:
Nautilus Veterinær
Afkalkning:
Kalcinol kalk/rustfjerner

GROVRENGØRING

Flydende pH 14 på alle hårde overflader som vægge, borde, gulv, skærebræt, ovn, komfur ol.
Brug Grill-ovn rens til grill, ovne og komfur

DESINFEKTION

Anti-Kim:
Fødevaregodkendt desinfektionsmiddel uden klor
O2 tabs:
Til desinfektion af større områder med skumsprøjte
Klorin:
til mindre områder

 Print