Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

KNUD E. DAN A/S’s persondatapolitik (herefter KED)


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger?

Knud E. Dan A/S behandler personoplysninger om brugere af vores hjemmeside, ansatte hos Knud E. Dan A/S (alle selskaber ejet af KED), leverandører og vores kunder. Vi værner om personoplysningerne og følger den til enhver tid gældende lovgivning for at beskytte de personoplysninger, som vi behandler. 
Det er i alle tilfælde vores mål at opretholde et højt niveau for beskyttelse af personoplysninger.

Hvilke personoplysninger behandler vi?

KED behandler kun personoplysninger, når vi har behandlingshjemmel til det. Det får vi typisk ved, at den registrerede har afgivet et samtykke til, at KED behandler en række konkrete oplysninger om personen. 
KED opbevarer kun personoplysninger, så længe det er nødvendigt og kun for at opfylde de formål, som behandlingen kræver. Vi har regler der sikrer, at oplysninger ikke bliver opbevaret længere end nødvendigt.

Som Kunde og leverandør:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Kontakt navn
  • Firmanavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse
  • Evt. Interesser/branche


Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varer til dig eller for at behandle dine forespørgsler.
Personoplysningerne registreres hos Knud E. Dan A/S og opbevares i op til fem år efter vores samhandel er ophørt.

Sådan beskytter vi personoplysninger

KED behandler personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. 
Vi har truffet passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger, så personoplysninger er beskyttet mod fx tab, manipulering og uautoriseret adgang. Vi tilpasser løbende vores sikkerhed, så den stemmer overens med den teknologiske udvikling.
Medarbejdere hos Knud E. Dan A/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til Knud E. Dan A/S bortgives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Hvornår videregiver vi personoplysninger?

KED kan benytte eksterne databehandlere. Eksterne databehandlere behandler kun personoplysninger på vegne af KED til de specifikke formål, som oplysningerne oprindeligt er indsamlet til, og kun efter instruks fra KED. 

I tilfælde hvor der benyttes eksterne databehandlere indgår KED aftaler om databehandling med disse underleverandører i overensstemmelse med EU/EØS-reglerne. Aftalerne sørger for, at underleverandørernes behandling af personoplysninger sker i henhold til de gældende regler om databeskyttelse. Alle vores medarbejdere er informeret om, ikke at videregive og udnytte fortrolige oplysninger, der kommer til kendskab gennem vores samarbejde.

Indsigtsretten og retten til at blive glemt

Du har ret til at få indsigt i, ændret og slettet de personoplysninger, som vi har registeret og behandler om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Knud E. Dan A/S, Lunikvej 40, 2670 Greve, vedr. Indsigt persondata eller på e-mail: post@knudedan.dk.

Du kan forvente at høre fra os senest 14 dage efter din forespørgsel er modtaget.
Som svar på din henvendelse, vil vi informere dig om, hvilke oplysninger vi kan slette med det samme, og hvilke oplysninger vi er forpligtet til at gemme iht. lovgivningen.

 

Se vores Cookiespolitik

 Print