Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Modtager du ikke nyhedsbrevet, selvom du er registreret i vores database, ryger vores mail måske i dit spamfilter. Sæt dit mailsystem til altid at modtage mails fra knudedan.dk.

BLIV KLOGERE PÅ RENGØRING OG FÅ GODE TILBUD

Udfyld formularen og tryk OK 

 

Vind en gavespand

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv den heldige vinder af en gavespand med effektive rengøringsmidler og vigtige rekvisitter til rengøringen. Hver den 1. i måneden trækker vi lod om en gavespand blandt alle der har tilmeldt sig nyhedsbrevet. Vinderen får direkte besked.

 

 Vi trækker lod hver måned.

Samtykkeerklæring (nyhedsmails)

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken.

Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig.

Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig.

Ved dette samtykke giver du tilladelse til at vi opbevarer ovennævnte data, samt at vi kan tracke din færden på vores website. 


Vælg hvilken type information du ønsker at modtage fra os og tryk OK.


Hos Knud E. Dan A/S behandler vi personoplysninger lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde. Du kan læse mere om, hvordan vi håndterer personlige data her...

Du har ret til at få indsigt i, ændret og slettet de personoplysninger, som vi har registeret og behandler om dig.

Hvis du har spørgsmål til dette, er du velkommen til at kontakte os ved at svare på denne e-mail eller ved, at kontakte vores kundeservice på ordremodtagelsen@knudedan.dk.