Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Rengøringsmidler til transportbranchen

I transportbranchen dækker vort sortiment både indvendig og udvendig rengøring af toge, busser, biler og lastbiler samt entreprenørmateriel og afrensning af olie og snavs på værksteder.

 

BUSRENGØRING ER BLEVET ET KONKURRENCEPARAMETER I HVIDOVRE - LÆS ARTIKEL

Toge: Togvask til udvendig vask af jernbanevogne, lokomotiver, containere osv. Isfjerner til trin, sammenkoblinger og toiletdøre.

Artikel fra Jernbanefritid

Bus: Effektive midler til udvendig og indvendig vask af busser, herunder klosetvæske og sanitetsmidler til toiletrum.

Folder om rengøring af busser 

Artikel om hvordan Anchersen gjorde rengøring af kollektivbusser til et konkurrenceparameter

Lastbiler: Super effektive vaskemidler, der fjerner selv store mængder vejsnavs og bremsestøv udvendigt. Desuden et dækkende sortiment at fødevaregodkendte rengøringsmidler til indvendig rengøring og desinfektion af kølebiler, dyretransporter og lignende.

Sortiment til transportbranchen

Værksteder: Særdeles effektive olie og snavs fjernere til manuel brug samt i rensebarer, spulevaskemaskiner, gulvvaskere ol.

Sortiment af oliefjernere

Entreprenørmateriel: Vores super effektive rensemidler fjerner selv vanskelige aflejringer som beton, asfalt og bremsestøv.

Sortiment af olie- og snavs fjernere

 

Produktskema til industriprodukter

Alle vores konsulenter er specielt uddannede inden for rengøringskemi og metoder og har desuden stor erfaring med at vejlede og rådgive om specifikke rengøringstekniske spørgmål. Vi kommer gerne ud på arbejdspladsen for at rådgive om det bedste valg af produkter og metoder med hensyntagen til miljøet og personalet. 

Kontakt os for et møde

 Print