Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Fjern sod, nikotin og røglugt

Ser her hvordan du nemt kan fjerne sod og nikotin fra de fleste overflader med grundrengøringsmidlet Hydrosol.

Sod og nikotin efter cigaret-, cigarrøg og stearinlys mv. er ikke en fornøjelse at se på, når det hænger på vægge og lofter, og heller ikke behageligt at lugte til, selvom det måske er flerer år siden, at nogle har røget i lokalet. Husk altid at fjerne sod og nikotin inden du maler. Speciel sod har en grim evne til at trænge igennem den nye maling, hvilket kan gøre dit store arbejde værdiløst og dobbelt så svært at rette op på.
 
 

Hydrosol, fjerner effektivet sod og nikotin fra de fleste overflader

  
Sådan fjerner du effektivt sod og nikotin:
 
Brug en 5% Hydrosol blanding til af afvaske malede flader, vinyl, linoleum, træ, fliser, klinker, metal, glas med videre.
 
  1. Afvask 1 m2 af gangen

  2. Ved meget snavsede eller tilsodede overflader, bør Hydrosol opløsningen sidde på overfladen i 5 min. inden afvaskning

  3. Vask efter med en ren klud og rent vand

  4. Luft godt ud efter afvaskningen i min. 24 timer

Hydrosol er et effektivt grundrengøringsmiddel uden farve og parfume. Særdeles effektivt til svært tilsmudsede områder indenfor institutionsområdet, kontormiljøer, beboelse og industri. Hent datablad og produktvejledning på Hydrosol her.

 

 
 
Bemærk: Nogle typer vandopløselige vægmaling kan tage skade af for høj alkalitet i vaskeprocessen, det er derfor vigtigt ikke at doserer for meget Hydrosol når der vaskes vægge ned indenfor. Er du i tvivl om vægmalingens holdbarhed, er det en god idé at lave en frimærkeprøve inden afrensningen igangsættes. Husk handsker og personlige værnemidler. På sikkerhedsdatabladets (SDS) punkt 8 kan du se hvilke handsker og personlige værnemidler der skal benyttes i professionelt regi.  
 
 
 

 

 

Links:

Vi har brugt følgende til rengøring efter sodskade:

Ovenstående kan bestilles via vores webshop. Klik på produkterne og læg i kurven.

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.

Hent HÅNDBOG - for daglig rengøring og problemområder her:

 

HENT HÅNDBOG

 

Håndbogen giver dig gode råd til at fjerne det mest genstridige snavs som f.eks.: sod og røglugt, kalk og aflejringer i brusekabiner, skimmel, oliespild, fastbrænde madrester ol.