Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Skadeservice

 

Dansk producent med specialiserede produkter til skadeservicebranchen.

Vi har mere end 55 års erfaringe med udvikling af rense- og rengøringsmidler til danske forhold. Vores sortiment indeholder de bedste og mest effektive produkter til afrensning af sod, fedt, snavs, skimmel, alger ol. Vi forhandler desuden et bredt sortiment af midler til lugtsanering fra Alron.

Dokumentation og vejledning:

Som markedsleder indenfor produktion og salg af midler til skadeservicebranchen, har vi stor erfaring med korrekt dokumentation og effektiv vejledning, i brug af vores produkter.

I produktkataloget til venstre finder du altid de senest opdaterede sikkerhedsdatablade og produktvejledninger på alle produkter til branchen. Har du behov for at blive opdateret med nye sikkerhedsdatablade, kan du tilmelde dig vores mailservice herunder.

Få de nye sikkerhedsdatablade direkte i din mailbox

Vi har udviklet en serie vejledninger til korrekt valg og brug af vores midler i de forskellige situationer, som skadeservice medarbejderne stilles overfor, i deres daglige virke.

 

Vejledninger

Vi har gennem årene udarbejdet brugsvejledninger og metodediagrammer til brug af vores produkter inden for Brandskadesanering, Graffitiafrensning, Lugtsanering og afrensning efter Skimmel og vandskader.

Vejledningerne er tilgængelige her på siden når du er logget ind.


Brandskade

Rensemidler specielt udviklet til sanering efter brandskader samt følgeskader efter brand.

Se sortiment her...

Graffitiafrensning

Afrensning af graffiti og maling. Vores metodediagram beskriver den sikreste fremgangsmåde og giver gode råd inden behandlingen påbegyndes.

Se sortiment her...

Lugtsanering

Saneringsmidler fra Alron. Vores lugtsaneringsskema hjælper dig til at vælge den rigtige metode og det rigtige produkt.

Se sortimen her...

Skimmelangreb

Sådan renovere du efter vandskader og forhindre skimmelangreb. Vi har udviklet et metodediagram der vejleder dig sikkert igennem opgaven.

Se metodediagram