Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Skadeservice

 

Dansk producent med specialiserede produkter til skadeservicebranchen.

Vi har snart 60 års erfaringe med udvikling af rense- og rengøringsmidler til danske forhold. Vores sortiment indeholder de bedste og mest effektive produkter til afrensning af sod, fedt, snavs, skimmel, alger ol. Vi forhandler desuden et bredt sortiment af midler til lugtsanering fra Alron.

 

Dokumentation og vejledning:

Som markedsleder indenfor produktion og salg af midler til skadeservicebranchen, har vi stor erfaring med korrekt dokumentation og effektiv vejledning, i brug af vores produkter.

I produktkataloget til venstre finder du altid de senest opdaterede sikkerhedsdatablade og produktvejledninger på alle produkter til branchen. Har du behov for at blive opdateret med nye sikkerhedsdatablade, kan du tilmelde dig vores mailservice herunder.TILMELD
 


Downloads

Her kan du hente vores populære vejledninger til skaldeservice

Vi har udviklet en serie vejledninger til korrekt valg og brug af vores midler i de forskellige situationer, som skadeservice medarbejderne stilles overfor, i deres daglige virke.

Du kan hente vejledningerne herunder. Bemærk også at du på siden med tips & tricks kan se hvordan vi løser alverdens rengøringsudfordringer for vores kunder. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har specielle udfordringer vores erfarne rengøringskonsulenter kan vejlede om. 

 

BRANDSKADE:

Rensemidler specielt udviklet til sanering efter brandskader samt følgeskader efter brand. 

SE SORTIMENT HENT VEJLEDNING BLIV KLOGERE

 

GRAFFITIAFRENSNING:

Afrensning af graffiti og maling. Vores metodediagram beskriver den sikreste fremgangsmåde og giver gode råd inden behandlingen påbegyndes. 

SE SORTIMENT HENT VEJLEDNING BLIV KLOGERE

 

LUGTSANERING:

Saneringsmidler fra Alron. Vores lugtsaneringsskema hjælper dig til at vælge den rigtige metode og det rigtige produkt.

SE SORTIMENT HENT VEJLEDNING BLIV KLOGERE

 

SKIMMEL OG VANDSKADE:

Sådan renovere du efter vandskader og forhindre skimmelangreb. Vi har udviklet et metodediagram der vejleder dig sikkert igennem opgaven.

SE TIPS           HENT VEJLEDNING BLIV KLOGERE

  

 

 

BLIV KLOGERE PÅ RENGØRINGSMIDLER . . .

 

KONKURRENCE 
TILMELD DIG OG VIND !

Hver måned trækker vi lod om en gavespand med rengøringsmidler blandt alle der modtager vores nyhedsbreve.

 

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig.