Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Rengøringsmidler engros

Mangler du rengøringsmidler til dagligt forbrug, industrielle rengørings- og renseopgaver, foodrengøring etc. står vi hos Knudedan.dk altid klar med et stort udvalg af produkter til dig. Vi dækker branchens behov fra A-Z indenfor rengøringsmidler og rekvisitter.

Hos os bliver der produceret nogle af markedets absolut bedste produkter og som totalleverandør, kan vi opfylde behovet til både daglig-, hoved- og industrirengøringen. Hensigten er at være markedets bedste leverandør og samarbejdspartner, lige så vel som vi ønsker at levere de bedste rengøringsmidler som engros.

Få de mest effektive rengøringsmidler til erhverv hos Knud E. Dan A/S 

For at opnå det bedste resultat er det ikke nok at have et godt og seriøst kemiprodukt. Kemi og viden hænger sammen og er to vigtige faktorer. Gennem årene har vi fået opbygget godt med viden, som vi ønsker at kunne dele og give videre til vores kunder.

Skulle du derfor have spørgsmål til vores webshop eller mangler du et godt råd i forbindelse med et rengøringsmiddel, kan du altid kontakte vores dygtige konsulenter. På vores webshop under vores tips og tricks har vi også opstillet en lang række gode råd til rengøringen. Nedenfor kan du se et udvalg af vores populære kategorier indenfor rengøringsmidler engros.

 

Populære kategorier...

 

Daglig rengøring

Kemi og div. rengøringsmidler

Food rengøring

 

 

 

Industri og skadeservice

Gulvpleje

Miljømærkede midler

 

 

Du finder også rekvisitter, forbrugsvarer, støvsugere og plejemidler i vores online katalog.

 

HENT HÅNDBOG - for daglig rengøring og problemområder

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i dag og modtag håndbogen med det samme.

Her kan du hente vores nye håndbog til alle der arbejder med rengøring.

Vil du have bedre rengøringsresultater! Hent håndbog til daglig rengøring og problemområder!

Den rigtige kemi, i rette mængde, på det rigtige tidspunkt gør dit arbejde meget lettere. I håndbogen får du gode tips til at klare de mere irriterende rengøringsopgaver !