Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Rengøringsinstruks til desinficering

Rengøringsinstruks til desinficering på skoler, i virksomheder, supermarkeder, vuggestuer og børnehaver
 
Alle produkterne nævnt i vores rengøringsinstrukser til desinfektion kan du se og købe i shoppen.
 
For at minimere risikoen med influenza og andre sygdomme, er der nogle forholdsregler der med fordel kan følges. Bakterier og vira lever i snavs og hudfedt på ikke rengjorte overflader. Det er derfor altafgørende jævnligt at rengøre med vand og sæbe samt at desinficere kritiske områder med hyppig håndkontakt; som dørhåndtag, kontakter, computere, kopimaskiner, tastaturer, toiletarmaturer, køleskabslåger osv. Således at virus ikke kan formere sig.

HUSK: at desinfektion; kan ikke stå alene!

Vi vil gerne gøre det let for jer som kunde at gå i gang med opgaven. Vi har derfor udarbejdet 4 forskellige rengøringsinstrukser der beskriver arbejdsopgave, anbefalet produkt og metode. Du kan hente og udskrive rengøringsinstrukserne øverst til højre på denne side.
De produkter vi anbefaler i vores rengøringsinstrukser, finder du ganske enkelt her på hjemmesiden i kataloget til venstre. Ved klik på produktets billede kan du få mere at vide om produktet, du kan desuden udskrive SDS datablade og brugsvejleninger på alle midlerne.

Husk dog at en grundig rengøring og desinfektion af lokaler og løsøre ikke alene kan hindre influenzasmitten i at florere. Det er også vigtigt med regelmæssig og grundig håndhygiejne, samt at undgå tæt kontakt med personer der evt. kan være smittede.
Har du et rengøringsproblem eller spørgsmål til metoder og brugen af vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte vores kundecenter på telefon 43 69 24 22 eller her…
Du kan også se om vi allerede har løst problemet et andet sted, ved at kigge vores Tips & Tricks igennem, eller ved selv at spørge her…

Download en print-venlig rengøringsplan her:

Skoler
Virksomheder
Vuggestue/Børnehave
Supermarkeder
 Tilbage
 Print