Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Olieplet på fliser

Har du grimme oliepletter fra friture, madlavning, rengøring, bilmotorer eller andet - 
der er trukket ned i fliser af beton, klinker, skiffer, fuger eller lignende?

Vores bedste råd kommer her:

  1. Opløs olien med Nautilus olie/snavsfjerner i en 5-10 % opløsning. Giv opløsningen tid til at virke i 1-5 minutter og skrub med skurebørste el. kost.
  2. Vask efter med rigeligt vand.
  3. Sug efter med en god vandsuger. Hvis du ikker kan få fat i en vandsuger kan du evt. prøve at suge overskydende væde op med Max Dryer.
  4. Gentag proceduren til pletten er væk.
  5. Eller spray Bio-Fresh på pletten for at fjerne de sidste rester af olie og lugt.
Ovenstående løsning fungerer både udendørs og indenfor og på alle typer olie og de fleste typer af sugende overflader. Du skal dog altid foretage en frimærkeprøve for at sikrer at overfladen tåler de rensemidler der benyttes. 


En anden løsning på oprensning motorolie på udendørs belægningsfliser kan være denne: 

Spørgsmål:
Vi har nogle grimme oliepletter på vores parkeringsplads. Hvordan fjerner vi bedst dem?

Svar:
Oliepletter iblødsættes i Dry Cleaner 65, efter ca. 5 minutter dækkes pletten med Max Dryer, som er et olieopsugende granulat (ala kattegrus). Efter et par dage fejes Max Dryer op og kan gemmes til senere brug.
Hvis man dækker nye oliepletter kort tid efter spild fra biler, er Max Dryer nok til at fjerne det meste.

Husråd:
Fedt, olie, fløde o.l. kan på tekstiler fjernes med rensebenzin. Går pletten ikke væk med det samme, kan man prøve at fugte den med terpentin, lad det sidde i ca. 10 minutter og gnid igen med benzin.

OBS!

Husk at læse vores produkt-informationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. Du finder produkt-informationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på de understregede produktnavne her i teksten

Links:

Vi har brugt følgende:

Ovenstående kan bestilles via vores webshop. Klik på produkterne og læg i kurven.

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.
 Tilbage
 Print