Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Fastbrændt fedt og madrester

Skal du rense indtørrede og fastbrændte fedtstoffer af grill, komfur, bradepander, riste og service af rustfrit stål, jern og emalje på 10 min. ?

VIGTIGT!

Grill- og ovnrens med høj alkalitet fjerner let de indtørrede og fastbrændet madrester, men pas på dig selv under arbejdet med Grill-ovnrens. Den høje pH-værdi i ovnrensemidler virker affedtende på huden og er meget farlige at få i øjnene. Brug derfor altid gummihandsker og øjenværn/briller under arbejdet. Hent sikkerhedsdatablad (SDS) på Grill-ovnrens her...

 

Sådan renser du indtørrede og fastbrændte fedtstoffer af grill, komfur og bradepander .

  1. Grill-Ovnrens påføres overflader med indtørrede og fastbrændte fedtstoffer. Brug blød børste med fiber hår eller polypropylen.
    Varm ovnen op til max. 50 gr.C.
  2. Efter 10 min. med varme, afvaskes indvendigt med skuresvamp eller skurenylon i rent vand.
  3. Vask grundigt efter med en klud og rent vand.

 

Bliv klogere på RENGØRING OG HYGIEJNE I FØDEVARESEKTOREN!!

Hent vores hygiejnefolder og få tips til: 

  • en effektiv rengøringsplan
  • egnede midler og rekvisitter
  • rengøring og desinfektion i 2 trin

Hent hygiejnefolderene her...

 

Vores rengøringsmidler er udviklet til professionelle brugere. Når du skal rengøre din ovn i hjemmet, bør du være omærksom på, at ovnen kan være selvrengørende med pyrolyse eller katalyse funktion. Læs derfor ovnens brugervejldening, inden du kaster dig ud i ovnrengøring. Læs mere om ovnrens i hjemmet her...

 


Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden. 

BLIV KLOGERE PÅ RENGØRINGSMIDLER . . .

 

KONKURRENCE 
TILMELD DIG OG VIND !

Hver måned trækker vi lod om en gavespand med rengøringsmidler blandt alle der modtager vores nyhedsbreve.

 

Jeg giver hermed Knud E. Dan A/S tilladelse til at registrere og behandle mine personoplysninger som beskrevet i persondatapolitikken. Vi indhenter og opbevarer dine data for, at vi kan sende relevante nyheder, tips & tricks samt gode tilbud til dig. Vi gemmer kun følgende data: Navn, E-mail, Firma og Interesser, så vi er i stand til at udvælge relevant information til netop dig. 

 Print