Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Knud E. Dan A/S

 

Knud E. Dan A/S er en danskejet virksomhed, som er grundlagt i 1960.

Vi udvikler, producerer og sælger rense- og rengøringsmidler til industri og storforbrugere. Endvidere er vi lagerførende indenfor alle sædvanlige følgevarer hertil, såsom rengøringsrekvisitter, tilbehør og maskiner.
Vi har igennem mere end 50 år opbygget en betydelig ekspertise indenfor vort område. Denne ekspertise stilles til rådighed for vore kunder, som i stort omfang benytter os som rådgivere indenfor rense- og rengøringstekniske spørgsmål.
Vort kvalitetsstyringssystem er certificeret efter ISO 9001 og vort miljøstyringssystem er certificeret efter ISO 14001.
 
I systemet er alle arbejdsgange, processer og kontroller indgående beskrevet, lige fra produktudvikling til varens endelige levering.
Systemet beskriver endvidere virksomhedens krav til råvareleverandører, underleverandører, personaleuddannelse mv.
 

Lidt historie

Knud E. Dan A/S blev grundlagt i Glostrup den 1. december 1960 af Knud E. Dan. Fra 1961 til 1970 havde virksomheden adresse i Hvidovre. Fra 1970 til 1987 fik den domicil i Ishøj, på en 400 m2 stor fabrik. Yderligere ekspansion betød dog, at der måtte bygges endnu større rammer.

I dag ligger fabrikken i Greve. I 1998 overtog Knud E. Dan A/S firmaet Ide-Kemi ApS i Vejle, der i dag fungerer som salgsorganisation for kunder i Jylland og på Fyn.