Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Fliser og fuger i badeværelset

Spørgsmål:
Jeg skal snart fraflytte min lejlighed for at starte på en frisk og vil derfor gerne have et godt råd om rengøring af fliser og fuger i brusekabinen, derved kan jeg jo spare lidt på udgifterne til istandsættelse!!!

Svar:
Vi har et produkt beregnet til afkalkning og rengøring af badeværelser der hedder Combi-Cid.
Ved tykke kalklag kan du påføre Combi-Cid ufortyndet. Ellers kan du bruge en 10% opløsning. Vand fliserne før du påfører Combi-Cid. Påfør med blød børste, hvid skurenylon eller skumsprøjte. Gentag påføringen til produktet ikke bruser op længere, og skyl efter med vand.


Spørgsmål:
Hvordan får jeg fugtpletter af brusekabinens samlinger og gulv, som er lavet af linoleum?

Svar:
Hvis der er fugt i rummet skal du prøve at fjerne den. Du kan evt. bruge en varmeblæser som du sætter til 30 grader i 6 timer. Anskaf evt. et hygrometer, så du kan holde øje med luftfugtigheden i rummet. Når luftfugtigheden overstiger 70% skal du sørge for at lufte grundigt ud.
For at fjerne de eksisterende fugtpletter kan du sprøjte kabinen med en 50% opløsning af Anti-Kim. Lad opløsningen sidde 2-3 dage, før du vasker den af igen.
Bemærk! at linoleum ikke må vaskes i et meget alkalisk rengøringsmiddel til dagligt. Til daglig vedligehold kan bruges sæbespåner eller en plejende gulvsæbe.
Husk at læse vores produkt-informationer grundigt inden arbejdet påbegyndes. Du finder produkt-informationer i kataloget under de relevante produkter, eller klik på de understregede produktnavne her i teksten.
 Tilbage
 Print