Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

Begrænset sortiment på shopløsning


Opret flere brugere på samme konto, og administrer deres adgang. 

Du har mulighed for at oprette flere brugere på en konto og administrere brugerens adgang til indkøb. Hvis du får oprettet en sortimentsliste, kan du gøre, så brugerne kun kan handle de produkter, der findes på den valgte sortimentsliste.

Sortimentslister

Er en liste med alle de rengøringsmidler og rekvisitter din virksomhed/kunde benytter til rengøringen. Kontakt Knud E. Dan A/S for at få oprettet en sortimentsliste på kundeniveau.

Under brugerstyring kan du vælge hvilke brugere, der kun må købe varer fra din sortimentsliste. Efterfølgende kan du også vælge, om de skal have adgang til selvbetjening og brugerstyring.


Sådan gør du:

 

  • Log på shoppen med dit kundenummer og din adgangskode. Hvis du ikke allerede har et login kan du bestille et HER!

  • For at oprette en bruger, indtaster du et navn og en e-mail og derefter trykker “opret bruger”.

  • Du kan vælge om den nye bruger skal kunne 1) afgive ordre 2) bestille et begrænset sortiment 3) lave brugerstyring 4) lave selvbetjening 5) få tilsendt en e-mail med login oplysninger.

 

  1. Du kan fravælge “afgive ordre”. Det vil sige, at den nye bruger ikke har mulighed for at handle på shoppen, men godt kan se varer inkl. datablade og priser.
  2. Vælg “kun sortiment” hvis brugeren kun må indkøbe fra et begrænset sortiment.
  3. Hvis du fravælger brugerstyring, vil den nye bruger selv kunne styre hvordan brugeren skal være indstillet.
  4. Fravælges selvbetjening, betyder det, at den valgte bruger ikke har mulighed for at selv at ændre adgangskoden. Man kan derudover heller ikke søge og se fakturaer på hjemmesiden.


Ved at få lavet en sortimentsliste kan du sætte begrænsninger for, hvilke produkter dine medarbejdere kan købe på siden.


Kom godt i gang!


Bliv oprettet som bruger

Få råd og vejledning i valg af produkter - Hent branche specifikke vejledninger her brancher eller kontakt os telefonisk kontakt os.

Udvælg dine favoritvarer, som vi laver om til et sortiment - find varen i kataloget og klik på stjernen i venstre hjørne

favoritvarer.png