Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms

ANTI-KIM DESINFICERING

Brug Anti-Kim til desinficering, som lugtfjerner og antistatisk spray. Anti-Kim er er produkt med mange anvendelsesmuligheder. Se vejledninger herunder: 

Desinficering

Fødevareindustrien

Anti-Kim er veterinærgodkendt til desinfektion i fødevarebranchen. Efter endt rengøring desinficeres redskaber, borde, vægge, kølerum ol. med Anti-Kim i en 3 % opløsning. Brug sprøjte, svamp eller klud. Skyl altid efter med rent vand hvor overfladen kan komme i kontakt med fødevarer.

Skadeservice

I forbindelse med skader efter vand, er det væsenligt at undgå opbygning af skimmelsvamp og bakterier på de berørte områder. Begræns først skaden. Sprøjt derefter Anti-Kim på alle vaskbare overflader for at undgå spredning af bakterier og svamp.

Bliv klogere på vores sortiment til skadeservice her.

Daglig rengøring

Køleskabe, baderum og andre områder der kan vidergive smitte kan med fordel afvaskes med Anti-Kim i 3 % opløsning efter endt rengøring. Køleskabe skal efterfølgende afvaskes med rent vand.


Links:

Bemærk! Vi hjælper gerne med at finde den rigtige kemi og metode til de enkelte opgaver, vi giver dog ingen garanti for vores problemløsning. Lav derfor altid først en frimærkeprøve på et lille udsnit af overfladen, for at se om problemet bliver løst, og overfladen ikke tager skade af kemien/metoden.

Udendørs rengøring

Anti-Kim kan anvendes til at fjerne belægninger på fliser, mursten, træværk, maskiner og skilte mv. Brug en 25 - 50 % Anti-Kim opløsning, for at afvaske de belægninger, der er opstået i løbet af vinteren. Benyt evt. en Gloria Hobby sprøjte og sørg for at overfladen er helt våd. Overfladen vaskes efter med rent vand efter 24-48 timer (eller lad naturen klare resten).

Antistatisk middel

Anti-Kim fjerner statisk elektricitet fra tekstiler og plastic mv. Lav en 2 % Anti-Kim opløsning som sprayes på den statiske overflade i et jævnt lag til overfladen bliver våd. Lad Anti-Kim opløsningen tørre og den statiske elektricitet er væk. Særdeles effektiv på gulvtæpper af syntetiske materialer. samt plastic kasser til fødevarebranchen (se også desinficering i fødevareindustrien).

 

Lugtfjerner

Ejendomsservice

Skralderum og affaldsskakter kan med fordel sprøjtes over med en 5 % Anti-Kim opløsning for at forhindre formering af bakterier og dermed dårlig lugt. Specielt i varme somre kan det være nødvendigt at oversprøjte skraldecontainere ol. flere gange om dagen. Anti-Kim kan ligeledes benyttes for at fjerne lugten af urin og opkast i trappeopgange og udendørs. 

Dyrlæge, kennel og stalde

Anti-Kim kan både benyttes til desinficering af lokaler og redskaber, samt til rengøring af bure og områder der lugter af urin og afføring. 
De anvendte områder rengøres grundigt med et all-round rengøringsmiddel som f.eks. Combi-Plus eller Hydrosol. Afskyl med rent vand og foretag desinficering/lugtfjerning med en 3 % opløsning. For udendørs lugtfjerning se metode under ejendomsservice.

Har du en udfordring med lugt, skimmel, bakterier eller statisk elektricitet hjælper vi gerne med en løsning.

Kontakt os

Stil spørgsmål

Læs mere om Anti-Kim

BLIV KLOGERE PÅ RENGØRINGSMIDLER,

 

og få gode tips og tilbud...

 

 

SHOP Rense- og rengøringsmidler online...

 

 Print