Bliv kunde

Produkt søgning

Kategorier
Produkt søgning
* Priser vises eksl. moms
<b>ISFJERNER SUPERCOOL SPAR 20 %</b><br>Isfjerner til bus, tog og lastbiler - Spar 20 % i januar og februar måned.
<b>ISFJERNER SUPERCOOL SPAR 20 %</b><br>Isfjerner til bus, tog og lastbiler - Spar 20 % i januar og februar måned.<b>KEMI + VIDEN =</b><br>en bedre forretning for dig - KLIK<b>Nyhed: Svanemærket moppe</b><br>Se vores store sortiment af miljømærkede rekvisitter<b>Kundeservice</b><br>Vores kundecenter vil gerne hjælpe dig. Klik for telefonnumrer til øst og vest<b>Transport</b><br>Totaleleverandør af rense- og rengøringsmidler til tog, bus og lastbiler<b>Tips til afrensning af graffiti og maling</b><br>Gratis tips til professionelle og dig der bare skal fjerne tags<b>Midler til skadeservice</b><br>Din leverandør af professionelle midler til brand, vandskade, lugtsanering, graffiti mv.<b>Sikkerhedsdatablade</b><br>Hent de nyeste sikkerhedsdatablade og produktinformationer i kataloget til venstre<b>Ansvarlighed</b><br>Vi har en holdning til miljø, mennesker og midler. Klik for at læse mere om vores miljøpolitik og ansvarighed<b>Totalleverandør</b><br>Foruden super effektive rense- og rengøringsmidler sælger vi også sæbe og rekvisitter så du kan samle dine indkøb her...

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag seneste nyt
og aktuelle tilbud
fra Knud E. Dan...

<b>Sikkerhedsdatablade</b><br>Hent nye sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsvejledninger
<b>Sikkerhedsdatablade</b><br>Hent nye sikkerhedsdatablade og arbejdspladsbrugsvejledninger<b>Produktinfo</b><br>Hent selv de nyeste SDS datablade og produktinformationer.
<b>Miljø</b><br>Vi sætter fokus på kvalitets- og miljøstyring i hele virksomheden.
<b>Miljø</b><br>Vi sætter fokus på kvalitets- og miljøstyring i hele virksomheden.<b>ISO Certificering</b><br>Ekstern audit i januar måned 2017 gik forrygende. Læs mere om ISO9001/14001<b>Ny miljøredegørelse</b><br>Se hvor langt vi er med mål for genbrugsgrad og strømbesparelser mv.
<b>ISFJERNER SPAR 20 %</b><br>SHOP - Isfjerner til bus, tog og lastbiler.
<b>ISFJERNER SPAR 20 %</b><br>SHOP - Isfjerner til bus, tog og lastbiler.<b>20 % PÅ VINTERHANDSKER</b><br>Spar 20 % på vintervarer i januar og februar<b>SHOP - ISFJERNER</b><br>Til bus, tog og lastbiler SPAR 20 %<b>VINTERVARER SPAR 20 %</b><br>Sprinklervæske til minus 21 grader<b>VINTERVARER SPAR 20 %</b><br>ISFJERNER SUPERCOOL - til bus tog og lastbiler<b>VINTERVARER SPAR 20 %</b><br>Thor Flex vinterhandsker med foer<b>VINTERVARER SPAR 20 %</b><br>Fiskars SNESKOVL<b>Shop</b><br>Her kan du handle 24-timer i døgnet og få varer leveret til døren indenfor 48 timer.
<b>Katrin tutorial videoer</b><br>Super let påfyldning - se video her..
<b>Katrin tutorial videoer</b><br>Super let påfyldning - se video her..<b>ANTI-KIM kampagne</b><br>10 ltr for 125 kr. + Gratis Gloria havesprøjte ved 12 dunke Anti-Kim<b>Tilbud</b><br>Se vores aktuelle tilbud på rengørings-midler, rensemidler og rekvisitter.<b>Tips til fødevaresektoren</b><br>Læs vores gode råd til hygiejne i fødevaresektoren
<b>Tips & Tricks</b><br>Vi har mere end 55 års erfaring med kemikalier og rengøringsprodukter.
<b>Tips & Tricks</b><br>Vi har mere end 55 års erfaring med kemikalier og rengøringsprodukter.