Log ind

Kundenr.

Kode

 


Glemt adgangskode?

Produkter
søg

 

* Priser vises eksl. moms

 

 
Kurven er tom
 

Tips til afkalkning

Spørgsmål:
Jeg har et toilet som har nogle grimme kalk/rust rander. Randerne sidder lige der hvor vandet står til i kummen. Jeg har prøvet alt, men uden at få hel bugt med det!

Svar:
For at få bugt med kalkranden i vandoverfladen i et toilet, påføres Ergo toilet-rens hver aften inden sengetid - og lad det stå i blød natten over. I løbet af ca. 14 dage, kan du skure resten af med en grøn skurenylon.

Toilet rengøring bør foretages ca. 3 gange om ugen. Hvor den ene gang er med "overnatning". 

Meget svære aflejringer af kalk og okker kan evt også fjernes med en toilet-stick. Sticken må kun benyttes på faciliteter af porcelæn og skal altid være våd når den bruges. 

Spørgsmål:
Jeg har prøvet at afkalke et svært tilkalket armatur ved at lade rengørings-/afkalkningsmidlet sidde i et døgn for at give det lov til at virke. Men når jeg vasker det af igen er der stadigvæk meget kalk på armaturet. Hvordan får jeg det af?

Svar:
Dit afkalkningsmiddel virker så længe det bruser. Det hjælper derfor ikke at lade det sidde i længere tid. Du skal påføre afkalkningsmiddel f.eks. KALCINOL fortykket eller  ERGO TOILET-RENS, lad det sidde til det er holdt op med at bruse, vaske det af og starte forfra til armaturet er helt fri for kalk.

Spørgsmål:
Hvor ofte skal/kan man afkalke en opvaskemaskine med citronsyre? Kan man gøre det når man vasker op - eller skal det gøres separat?

Svar:
I en opvaskemaskine med blødt vand, dvs. en opvaskemaskine man tilsætter salt, burde det ikke være nødvendigt at afkalke med citronsyre mere end ca. 1 gang om året.

Hvis afsaltningsanlægget af en eller anden grund ikke virker. F.eks. hvis man kører maskinen uden der er salt i, kan der hurtigt opstå kalkpletter på servicen. I sådanne tilfælde kan man afkalke med citronsyre så ofte man har lyst (f.eks. hver 3. måned).

Man skal ikke vaske op med både citronsyre og opvaskemiddel samtidigt, da de to midler ophæver hinandens virkning. Det er dog altid en god idé at vaske glas med kalkrande op, når man alligevel kører maskinen med citronsyre, så får man nogle flotte blanke glas.

Farve på tekstil
Stålvask
Statisk elektricitet
Afkalkning
Linoliumsgulve
Farlige rengøringsmidler
Bremsestøv
Pletter på terazzo og marmorsplit
Rengøring af havemøbler
 Lugtgener
Fliser og fuger i badet
 Olie og fedtpletter
Rustpletter
 Desinfektion
Sod og nikotin
Rengøring efter pulverslukker
Isfjerner
Flisepest - afrensning